Γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες

Τα γυάλινα πτυσσόμενα φύλλα αποτελούν την ιδανική λύση για την κάλυψη εξωτερικών χώρων. Κατασκευάζονται από 10mm securit κρύσταλλα , μπάζες και οδηγούς αλουμινίου με ράουλα inox ή τεφλόν χωρίς οδηγό στο δάπεδο. Το σύστημα έχει απεριόριστες δυνατότητες όσον αφορά το σχέδιο κατασκευής και τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύονται τα φύλλα στο parking. Με την τοποθέτηση ειδικού προφίλ με μηχανισμό επαναφοράς, δημιουργείται ανοιγόμενο-συρόμενο-εκτρεπόμενο φύλλο όπου το απαιτεί η κατασκευή. Προσφέρουμε και πτυσσόμενες πόρτες με πλαίσιο, ώστε το σύστημα να εξασφαλίζει και θερμομόνωση, αφού το κάθε φύλλο φέρει ενεργειακούς υαλοπίνακες 3ης γενιάς.

Το πλεονέκτημα που χαρακτηρίζει το σύστημα είναι το λεπτό προφίλ των πάνελ που συγκρατούν τα κρύσταλλα, αλλά και η δυνατότητά τους να υποστηρίξουν μεγαλύτερες σε ύψος γυάλινες επιφάνειες. Ενδείκνυται λοιπόν για όψεις και χωρίσματα επαγγελματικών χώρων, για προσόψεις εμπορικών καταστημάτων, καθώς και για όψεις πέργκολας και αιθρίων, όπου ένα κομψό αλλά και επιβλητικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι επιθυμητό.

Η στεγάνωση επιτυγχάνεται καλύπτοντας τα κενά μεταξύ των πάνελ, όπως και τα κενά μεταξύ των πάνελ και του περιβάλλοντα τοίχου με διαφανή πολυκαρβονικά ή αλουμινένια εξαρτήματα. Τα άνω και κάτω οριζόντια προφίλ μπορούν να δεχτούν επιπλέον επένδυση με ειδικά μονωτικά βουρτσάκια διαφόρων μεγεθών.

Η κίνηση των πάνελ γίνεται αθόρυβα και χωρίς κόπο, καθώς κινούνται σε οδηγούς στερεωμένους στο ταβάνι. Μπορούν να αφαιρεθούν, να μετακινηθούν και να αποθηκευτούν σε προεπιλεγμένο χώρο.

Με τις γυάλινες πτυσσόμενες πόρτες τελευταίας τεχνολογίας που εμπορεύεται η εταιρία μας, μπορείτε να διευρύνετε το χώρο του καταστήματός σας , δημιουργώντας ευρύτερο, φωτεινότερο και πιο λειτουργικό περιβάλλον για τους πελάτες σας, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας και ευρωπαϊκής προέλευσης -πιστοποιημένοι με CE- με αποτέλεσμα την αθόρυβη και ομαλή κύλιση των πτυσσόμενων φύλλων.

Συνδυάστε τα διαφορετικά είδη μηχανισμών γυάλινων πτυσσόμενων πορτών με τζάμια της επιλογής σας από την ευρεία γκάμα μας ώστε επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για μέγιστη ασφάλεια συνίσταται υαλοπίνακας τύπου securit (tempered), triplex (laminated). Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε την ασφάλεια με τη διακόσμηση επιλέγοντας έγχρωμους triplex υαλοπίνακες... Οι συνδυασμοί είναι άπειροι! Μαζί θα βρούμε την καλύτερη λύση για το χώρο σας!