Γυάλινες πόρτες

Οι γυάλινες πόρτες, πέρα από την αισθητική, έχουν πολλά προτερήματα αφού δεν χρειάζονται καμία συντήρηση, δεν υποφέρουν από τα γνωστά σε όλους μας μικροχτυπήματα, επιτρέπουν στο φως να περνάει κάνοντας έτσι τους χώρους φωτεινούς και προσφέρουν άριστη ηχομόνωση. Tο γυαλί που χρησιμοποιούμε είναι securit και εκτός από διάφανο υπάρχει η δυνατότητα μάτ σχεδίων αμμοβολής, καθώς και τεράστια ποικιλία χρωμάτων, απλών και μεταλλικών, ή έγχρωμη μεμβράνη p.v.b. όταν αποτελείται από securit triplex.

Για τις ανοιγόμενες γυάλινες πόρτες διαθέτουμε πλήρη γκάμα από πλαϊνούς μεντεσέδες inox, επαναφοράς , υδραυλικούς επιδαπέδιους μηχανισμούς, ενώ τις παραδίδουμε και με οποιαδήποτε περιμετρική κάσα σε χρώματα ral ή inox.

Γυάλινες εσωτερικές πόρτες

Οι γυάλινες εσωτερικές πόρτες, συνδυάζουν την αισθητική υπεροχή του γυαλιού με την αντοχή και την ποιότητα.
Πλαισιώνονται από κάσα αλουμινίου, οβάλ ή τετράγωνης διατομής, με κορνίζα μέσα – έξω για λαμπά από 7 - 18cm. Προσφέρουν στεγανότητα, ομαλό κλείσιμο με λάστιχο και ευκολία στην τοποθέτηση. Έχουν εφαρμογή σε επαγγελματικούς χώρους, λουτρά αλλά και σε μοντέρνες κατοικίες, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του γυαλιού. Επίσης διατίθεται αντίστοιχο προφίλ για τη δημιουργία σταθερού παραθύρου.
Ο χρωματισμός των προφίλ γίνεται με την τεχνική της ανοδίωσης, επιτυγχάνοντας έτσι είτε το χρώμα του φυσικού αλουμινίου, είτε αυτό της απομίμησης inox. Επίσης χρωματίζεται κατόπιν παραγγελίας με ηλεκτροστατική βαφή σε άπειρες αποχρώσεις και ποιότητες όπως περλέ, σφυρήλατα χρώματα, χρώματα ξύλου και άλλα.