Κρύσταλλα Λακομπέλ

Τα κρύσταλα λακομπέλ είναι λακαριστοί υαλοπίνακες σε διάφορα χρώματα. Χρησιμοποιούνται είτε αυτούσιοι είτε επεξεργασμένοι με διάφορες πρωτότυπες και μοναδικές τεχνοτροπίες.

Στις μοντέρνες κουζίνες, είναι πλέον πολύ συνηθισμένο ίσως και απαραίτητο, στην πλάτη των επίπλων κουζίνας να τοποθετούνται αντί για τα παλιομοδίτικα πλακάκια, χρωματιστοί υαλοπίνακες.
Οι χρωματιστοί υαλοπίνακες Lacobel όμως έχουν πολλές εφαρμογές στην σύγχρονη αρχιτεκτονική εκτός από τις κουζίνες.

Η λεία και απόλυτα επίπεδη επιφάνεια του υαλοπίνακα, η μινιμαλ διάθεση, τα αναρίθμητα χρώματα, η γρήγορη και καθαρή τοποθέτηση, η εύκολη αποκατάσταση τυχόν ζημιάς, η ευκολία στην επεξεργασία (τρύπες, εγκοπές) και η χαμηλή τιμή (συγκριτικά με άλλα υλικά) το καθιστά άκρως ελκυστικό.

Μέσα από πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και αναρίθμητων σχεδίων, μπορείτε να δώσετε το στυλ που ταιριάζει στο χώρο σας. Τέλεια εφαρμογή και άψογο αποτέλεσμα, άμεσα και οικονομικά.

Ο χρωματιστός υαλοπίνακας (lacobel), μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε σπίτια όσο και σε καταστήματα στις παρακάτω εφαρμογές:

  • Επένδυση σε κουζίνες και κρύσταλλα τραπεζιού
  • Επενδύσεις τοίχων (δωματίων, καταστημάτων κλπ)
  • Πορτάκια επίπλων
  • Φύλλα ντουλάπας
  • Διαχωριστικά κ.α.

Οι χρωματιστοί υαλοπίνακας (lacobel), δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας, της τελειότητας και της μοντέρνας αισθητικής σε απόλυτα προσιτές τιμές.