Ντουζιέρες με Τζάμι & Καμπίνες Μπάνιου

Κάντε μια εύκολη και οικονομική ανακαίνιση στο μπάνιο σας απλά βάζοντας γυαλί στη μπανιέρα ή την ντουζιέρα σας. Αναδείξτε το χώρο του μπάνιου σας δίνοντας λάμψη και μοντέρνα αισθητική με γυάλινες ντουζιέρες και καμπίνες μπάνιου. Επωφεληθείτε εξοικονομώντας χώρο και εντυπωσιάστε με το κομψό Design. Μπορείτε να επιλέξετε γυάλινες ντουζιέρες μέσα από σχέδια αμμοβολής, να τοποθετήσετε χρωματιστό γυαλί, να κατασκευαστεί βιτρό ή και να βάλετε απλό διάφανο τζάμι.

Τα ειδικά αυτοκαθαριζόμενα Τζάμια που χρησιμοποιούμε αποτρέπουν τη δημιουργία αλάτων, το νερό γλιστρά πάνω στο τζάμι χωρίς να αφήνει θαμπάδες και διατηρεί την υψηλή διαφάνεια και τις ιδιότητές του σε βάθος χρόνου.

Οι πόρτες από τις ντουζιέρες μπορούν να είναι ανοιγόμενες ή συρόμενες. Τοποθετούνται και εξαρτήματα σε inox και με μια μεγάλη γκάμα σχεδίων για τα πόμολα και τους μεντεσέδες.

Οι γυάλινες ντουζιέρες είναι η τελευταία λέξη στην διακόσμηση μπάνιου και έχουν πολλαπλά οφέλη σε σχέση με τις κλασσικές κουρτίνες η τοιχο-χωρίσματα.

Επιλέξτε Ντουζιέρες με Τζάμι ανάλογα με το χώρο και τις απαιτήσεις σας. Η εταιρεία Sglass εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση τους & σας εγγυάται πλήρη λειτουργικότητα και άνεση.