Γυάλινες σκάλες

Καθώς το φως αντανακλάται στα κρύσταλλα, μια γυάλινη σκάλα είναι πάντα ένα εντυπωσιακό στολίδι σε κάθε χώρο, ενώ παραμένει μια κατασκευή οπτικά ανάλαφρη και διακριτικά κομψή.

Τοποθετώντας γυάλινες κουπαστές προσθέτουμε μια διαυγή πολυτέλεια και ένα μοντέρνο design στη σκάλα. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ασφαλείας, 15mm securit ή 8+8 τρίπλεξ + securit και έχουμε αναρίθμητη επιλογή στο χρώμα των μεμβρανών. Η στήριξη των κρυστάλλων γίνεται με διάφορους τρόπους ανάλογα με την περίπτωση και με τη μελέτη που έχει γίνει στο χώρο, κυρίως από ανοξείδωτους αποστάτες (σημειακή στήριξη), ανοξείδωτες γωνίες ή Π.

Το γυαλί, ως σύγχρονο υλικό στο χώρο της αρχιτεκτονικής, χρησιμοποιείται για σκάλες εσωτερικού αλλά και εξωτερικού χώρου κερδίζοντας συνεχώς την προτίμηση των κατασκευαστών.

Εάν επιθυμείτε να προσδώσετε στο χώρο σας κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό όπως για παράδειγμα μία γυάλινη σκάλα μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς. Οι πρωτότυπες και οι ιδιαίτερες ιδέες μας όσων αφορά την κατασκευή μίας γυάλινης σκάλας θα κάνουν κάθε επιθυμία σας πραγματικότητα. Οι γυάλινες σκάλες τροποποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας και τις απαιτήσεις σας.

Η Sglass μπορεί να κατασκευάσει οποιονδήποτε τύπο γυάλινης σκάλας εσείς επιθυμείτε. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή κάθε τύπου σκάλας συνδυάζοντας τα δυο σύγχρονα υλικά στο χώρο της αρχιτεκτονικής, μέταλλο και γυαλί.